Доска гладильная Brabantia 124x38 см Lavender (108846) Код 580230

  • 3 999грн
    3 599грн

Комплектація прасувальна дошка
Ширина полотна 38 см
Довжина полотна 124 см
Товщина полотна 8 мм
Чохол бавовна, поролон
Додаткові особливості блокування від випадкового складання, підставка для праски, антипригарні силіконові вставки, захист від ковзання
Мінімальна висота 69 см
Максимальна висота 96 см
Діаметр труб 2.2 см
Розміри упаковки (ШхВхГ) 160.5 х 48.5 х 7 см
Колір білий

  • Опис

    Прасувальна дошка є одним з важливих і корисних аксесуарів побуту людини. Зручна і функціональна прасувальна дошка від Brabantia допоможе істотно прискорити і полегшити процес прасування, а також перетворить виснажливе заняття в приємне проведення часу. Ця дошка допоможе вам виглядати охайно і акуратно, доклавши до цього мінімум зусиль.

    Конструкція дошки відрізняється високою надійністю, міцністю і стійкістю, витримує навантаження до 80 кг. Модель випускається з зручною металевою підставкою для праски і підходить для звичайних і парових прасок. Міцна - "плаваюча" конструкція сітки захищає дошку від деформації під дією високих температур. Ідеально рівна робоча поверхня забезпечує високу швидкість і якість прасування. Поверхня обтягнута чохлом з 100% бавовни, з підкладкою з поролону, з фіксуючим еластичним шнурком.

    Спеціальний дизайн, що сприяє комфортному прасуванню, на «плечі» зручно прасувати блузки та сорочки, а на загостреному кінці штани. Металева підставка для праски з гумовими жароміцними смугами захистить поверхню праски від подряпин і не дозволить йому зісковзнути.

    Регулювання висоти в 7 положеннях дозволить підлаштувати дошку під ваш зріст. Стільниця обладнана 4 ніжками з міцними захисними ковпачками, які запобігають ковзанню прасувальної дошки по підлозі і перешкоджають утворенню подряпин на покритті. Також, є функція блокування від дітей - замок запобігає випадкове складання, а в зібраному вигляді фіксує дошку для зручності транспортування.

  • Характеристики
    Тип
    Прасувальні дошки
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід