Дуршлаг JOSEPH JOSEPH Duo 25 х 10 см (80024) Код 580479

  • 455грн
    410грн

Друшляк із звуженими краями
Розмір 25х10 см
Об'єм 3 л
Колір: Red
Матеріал: пластик
Вбудовані бічні ручки
Простий і швидкий злив рідини
Можна мити в посудомийній машині

  • Опис

    Стильний і практичний друшляк зручно використовувати для миття самих різних продуктів і зливу води вже приготованих страв, таких як макаронні вироби, брокколі, цвітна капуста і т.д. друшляк зручно тримати за бічні ручки як однієї, так і двома руками. Він виконаний з пластику і ідеально підходить для миття ягід, фруктів, овочів і зелені.

    Бренд Joseph Joseph - це відома британська компанія, на чолі з братами Річардом і Ентоні Джозефами, яка з 2003 року успішно займається виготовленням дизайнерського кухонного начиння, гармонійно поєднує в собі цікаву форму з максимальною функціональністю. Завдяки акценту на гігієнічність, компактність і ергономічність продукції товари Joseph Joseph істотно полегшують і оптимізують приготування і зберігання їжі. Окремі кухонні предмети і аксесуари з асортименту виробленої продукції під брендом Joseph Joseph удостоєні звання кращих в області дизайну, якості та ергономічності.

    Joseph Joseph-виробляє великий асортимент товарів, серед якого легко можна підібрати все найнеобхідніше для кухні: набори ефектних і функціональних обробних дощок, млини для спецій і приправ, кухонні ваги, таймери для кухні, різні ножі для чищення і дроблення овочів і фруктів, фрешниці, салатниці, терки, кошики для варіння на пару, яскравий кухонний інвентар в дизайнерському виконанні і багато іншого.

    Друшляк із звуженими краями Joseph Joseph 80024 DUO 3 л Red, як і вся продукція компанії, виробляється з високоякісних і безпечних для здоров'я матеріалів. Стильний дизайн, яскраві і насичені кольори додадуть кухні ще більше розкоші і затишку.

    Кухонне начиння Joseph Joseph досить компактна і функціональна, вона значно економить місце на кухні, а завдяки своїй функціональності, немає необхідності у використанні великої кількість кухонного приладдя.

  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід