Емкость для хранения Brabantia 0,3 л (298301) Код 574173

  • 569грн
    512грн

матеріал - скло/пластик
об'єм 0,3 л
розмір 8,5х10,5х10,5 см
герметична кришка
можна мити в посудомийній машині
колір прозорий/сірий

  • Опис

    Банка модульна Brabantia (298301) - це зручна і стильна ємність, яка збереже крупи, каву або цукор свіжими на довгий термін. Завдяки прозорому дизайну кількість продукту всередині завжди на виду. Виріб легко чистити, всередині не затримується запах, тому міняти вміст контейнера можна легко і швидко. Спеціальна конструкція кришки дозволяє закривати ємність щільно і не поширювати запахи. Банка виготовлена зі скла і кришка із пластику.  

    Brabantia – європейський виробник товарів для дому та офісу зі світовим ім'ям, відомий якістю і надійністю своєї продукції. Створені виключно з матеріалів нового покоління з ультрасучасними покриттями, товари для кухні дарують радість людям, що цінують комфорт в будинку.

    Протягом довгих років дизайнери компанії втілюють оригінальні, не втрачають своєї практичності ідеї у сфері аксесуарів для побуту, службовців сумлінно і довго. Вся продукція виконана з сучасних та екологічно чистих матеріалів, вона поєднує в собі неперевершену якість виконання і практичність.

  • Характеристики
    Матеріал
    Скло
    Об’єм
    до 1 л.
    Тип
    класичний контейнер
    Форма
    Кругла
    Вид
    Один предмет
    Колір
    Прозорий
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід