Ершик для унитаза Joseph Joseph Flex с отсеком для хранения моющего средства (70507) Код 580431

  • 1 995грн
    1 796грн

Матеріал: пластик, гума.;
Розмір:13x14.9x45.7 см;
Вага: 340 г.

  • Опис

    Інноваційний аксесуар, який вирішує всі проблеми підтримки чистоти і порядку санвузла. Він був створений з урахуванням всіх мінусів звичайних йоржиків. Тепер так просто підтримувати бездоганну чистоту без зайвих зусиль!

    Гнучка полімерна щітка ефективно очищає всі важкодоступні місця і не вбирає воду. Високотехнологічний матеріал йоржика не притягує бруд і його легко мити. Дворівнева щетина з великою відстанню між щетинками не дає бруду накопичуватися.

    Після прибирання йоржик не треба струшувати, намагаючись очистити і висушити, завдяки унікальному дизайну Flex, вода швидко стікає зі щітки і не залишає зайвих крапель.

    Зручна і компактна підставка оснащена спеціальним багатофункціональним відсіком, який можна використовувати для зберігання аерозолів і миючих засобів. Таким чином, вони будуть заховані від стороннього ока, але залишаться під рукою. При збиранні з відбілюючими засобами варто уникати його попадання на ручку з нержавіючої сталі.

    Ванна — одна з найбільш складних для прибирання кімнат. Тут питання економії місця особливо актуальне. Для створення нових аксесуарів дизайнери Joseph Joseph керувалися принципами раціонального використання простору, ергономічністю і зручністю сортування.

  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід