Форми для випікання - купити в інтернет магазині «Акваль»
Призначення для пирогів і тортів, для куркиМатеріал керамікаФорма Кругла / ПрямокутнаКількість предметів 2
Матеріал ФарфорФорма КруглаТип ФормаКришка НемаєДіаметр Ø 28 см
Матеріал: фарфорДіаметр: 38 см
Форма виробу ПрямокутнаРозмір 28х20 смВнутрішнє покриття Скляна глазурЗовнішнє покриття Скляна глазурМатеріал корпусу кераміка
Форма кругла для тортаМатеріал: фарфорДіаметр 29,5 смОб'єм: 2,5 лВисота 3,75 см
Матеріал: фарфорРозміри: 15х3.5 смОб'єм: 200 мл
Комплектація форма/декоФорма квадратнаПризначення універсальнаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал фарфорДовжина 23 смШирина 23 смВисота 6 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Тип формаКомплектація форма/декоФорма круглаПризначення для пирогаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал фарфорДіаметр 25 смВисота 3.5 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Форма прямокутнаПризначення універсальнаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал фарфорДовжина 34 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Тип формаКомплектація форма/декоФорма прямокутнаПризначення універсальнаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал фарфорДовжина 23 смВисота 5 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Форма круглаПризначення для запіканняПідходить для духовокМаксимальна температура нагріву 300 °СМатеріал фарфорДодаткові властивості можна мити в посудомийній машиніДіаметр 25.5 см
Розмір, см: 26,5х26,5х5,7Об'єм: 1,2 лФорма: круглаМатеріал: керамікаПокриття: склоподібна глазурСтійкість до утворення подряпинКолір: Чорний
Форма квадратнаПризначення для запіканняПідходить для духовокМаксимальна температура нагріву 300 °СМатеріал фарфорДодаткові властивості можна мити в посудомийній машиніДовжина 25.5 см
Тип формаКомплектація форма/декоФорма круглаПризначення для пирогаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал фарфорДіаметр 25 смВисота 3.5 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Комплектація форма/декоФорма прямокутнаПризначення універсальнаПідходить для духовокМатеріал алюмінійДовжина 19 смШирина 12.5 смВисота 5.5 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Тип формаКомплектация форма/противеньФорма круглаяНазначение для пирогаПодходит для духовок, для микроволновокМатериал фарфорДиаметр 25 смВысота 3.5 смОсобенности можно мыть в посудомоечной машинеЦвет Белый
Форма прямокутнаПризначення універсальнаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал фарфорДовжина 32 смВисота 6 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Білий
Матеріал ФарфорПризначення Для мафінівФорма круглаДіаметр Ø 9 см
діаметр 10 см, висота 6,5 см, об'єм 300 млМатеріал-жароміцний фарфорЖароміцна поверхня витримує різкі перепади температур, не дряпається і не темнієАнтипригарні властивостіБіле зовнішнє і внутрішнє покриття
Призначення: для сервіруванняРозміри: 23 х 13,5 х 5 смМатеріал: фарфорКолір: Білий
Форма кругла для тортаМатеріал: фарфорДіаметр 29,5 смОб'єм: 2,5 лВисота 3,75 см
Висота: 6смДовжина / Ширина: 30х21смКолекція: ServeМатеріал: Фарфор
- 1
- 2
Як спекти смачні та апетитні домашні солодощі?
Приготування домашнього хліба, тортів, печива та інших солодощів сьогодні дуже популярно серед господинь. Причиною цього є низька якість готових виробів, що реалізуються в магазинах, і наявність у їх складі різних шкідливих для здоров'я людини складових. Тому багато сучасниць відшукують старі фамільні рецепти і готують для своїх домашніх корисні ласощі.
Важливо пам'ятати, що приготування різних десертів і випічка хлібобулочних виробів з правильним м'якушем це ціле мистецтво. Воно вимагає ретельного підходу не тільки до вибору інгредієнтів, а також і кулінарних інструментів і пристосувань. Тільки правильні складові і прилади дадуть можливість господині відшліфувати свою кулінарну майстерність. Для того щоб результат процесу відповідав очікуванням, щоб солодощі були смачними і мали вишуканий зовнішній вигляд потрібно не тільки використовувати сучасну піч, в якій вироби рівномірно пропечеться зі всіх сторін, а й гарні форми для випічки хліба і десертів.
Призначення і властивості продукції
Форма для випічки - це спеціальна ємність, яка повинна створювати умови для розміщення тіста, всебічного його пропікання і зручного вилучення готового продукту. Гарні форми повинні успішно справлятися з усіма перерахованими завданнями. Додатковим плюсом сучасних виробів, є можливість вибору конфігурації і розмірів випічки. З їх допомогою можна приготувати як величезний торт, так і крихітні мафіни.
Асортимент товарів
Провідні сучасні виробники, такі як BergHOFF, Nordic Ware, Kitchen Aid, Emile Henry використовують для створення форм різні екологічно чисті, безпечні для здоров'я людини матеріали. Вони пропонують товари різноманітної конструкції, вироблені з кераміки, скла, металу і силікону. Для кожного виду кондитерського виробу бажано використовувати спеціальні, відповідні форми. Тому для того, щоб випічка вдалася, потрібно ознайомитися з особливостями продукції кожного окремого виду:
- Силіконові – не так давно з'явилися на ринку, але вже полюбилися багатьом господиням. Вони не потребують обробки спеціальними складами, володіють антипригарними властивостями і, що важливо, мають невисоку вартість. Вироби, отримані з їх допомогою, мають правильну форму і гідний зовнішній вигляд. Вони незамінні для випічки кексів і мафінів, пирогів і сирних запіканок;
- Керамічні – зручні і довговічні, вони можуть використовуватися для подачі приготованих в них страв. Овочеві запіканки і відкриті пироги зможуть довгий час в них залишатися теплими. Єдиним недоліком таких товарів є порівняно висока вартість;
- Скляні - також характеризуються значним набором переваг. За ними легко доглядати, вони ідеальні для випічки тортів, пирогів і запікання овочів. З мінусів - нестійкість до перепадів температур;
- Металеві - найпоширеніші і надійні. Вони можуть вироблятися з чавуну, алюмінію або жерсті. Останній варіант має найдоступнішу вартість. Моделі, що мають антипригарне покриття, вимагають акуратного поводження, але, в той же час, гарантують легке і просте витягування їжі. Звичні сталеві форми при правильному догляді можуть служити десятиліттями. Кулінари зі стажем рекомендують для випічки бісквіта брати роз'ємні вироби. Це дозволить гарантувати цілісність ніжної структури цих ласощів. Зручними для випічки печива будуть плоскі форми на поверхні яких є спеціальні поглиблення. Заповнюючи їх, можна отримати випічку, контури якої будуть нагадувати контури фруктів, ягід, тварин і навіть героїв популярних мультфільмів.
Оскільки кожен вид виробів має свої переваги і недоліки у гарної господині під рукою повинні бути форми, вироблені з різних матеріалів і розмірів. Головне, знайти інтернет-магазин, що реалізує якісні вироби від всесвітньо відомих виробників, таких як BergHOFF, Nordic Ware, Kitchen Aid, Emile Henry за доступними цінами.