Крышка BergHOFF Leo 18 см (3950185) Код 580548

  • 289грн

Форма кругла
Розмір 18 см
Висота 5 см
Матеріал кришки скло
Отвір для пари + (на обідку)
Матеріал ручки бакеліт (з м'яким покриттям)
Застосування для каструлі/сковорідки
Колір прозорий

  • Опис

    Компанія BergHOFF World Wide-європейський лідер у виробництві посуду та аксесуарів для кухні. Величезний вибір різних серій кухонного начиння, постійне оновлення асортименту, сміливі дизайнерські рішення, контроль якості продукції — складові успіху BergHOFF. Головний офіс компанії розташований в Хезден-Золдер, Бельгія.

    З 1994 року, активно просуваючи бренд, BergHOFF розвинув широку дилерську мережу і має свої представництва більш ніж в 50 країнах світу. В Україні компанія BergHOFF відома з 1997 року і користується незмінною популярністю. Офіційний дистриб'ютор компанії реалізує високі стандарти обслуговування клієнтів. До послуг наших покупців фірмова роздрібна мережа бутиків та офіційні інтернет-магазини, де завжди можна отримати кваліфіковану консультацію та придбати товари з використанням бонусної системи знижок.

    BergHOFF ревно стежить за новітніми розробками в області виробництва, не боїться експериментувати з різними дизайнерськими ідеями і дуже уважно ставиться до думки своїх покупців. Все це забезпечує бренду міцне становище на ринку в сьогоденні і можливість розвиватися в майбутньому.

    Кришка з серії Leo — новинка, представлена компанією BergHOFF на виставці Ambiente 2019. Виготовлена з жароміцного скла, має обідок з силікону, в якому знаходиться отвір для виходу пари. Ручка має зручну форму, виготовлена за технологією soft touch. Підходить для каструль діаметром 18 см.

    Рекомендується мити вручну.

  • Характеристики
    Діаметр
    18 см
    Матеріал
    Жаропрочне скло
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід