Лопатка BergHOFF Leo силиконовая 31 см (3950154) Код 581213

  • 199грн

Довжина лопатки: 31 см

  • Опис

    Компанія BergHOFF займається розробкою і виробництвом кухонного посуду і столового приладдя вже багато років. Ефективна співпраця команди дизайнерів, технічних фахівців та міжнародних партнерів дозволяє компанії BergHOFF пропонувати своїм покупцям дизайнерський продукт високої якості за доступною ціною.

    В Україні торгова марка BergHOFF почала продаватися з 1997 року, і вже через рік у Києві на Львівській площі було відкрито перший фірмовий магазин.

    У той час на українському ринку практично відсутні світові бренди посуду і аксесуарів. Мережа фірмових магазинів дала можливість вперше надати українському споживачеві європейську посуд і високий рівень сервісу. BergHOFF дійсно були першими, хто надав споживачеві найширший асортимент, можливість вільного вибору, консультації та гарантійне обслуговування у фірмових магазинах.

    Лопатка з серії Leo виготовлена з високоякісного поліпропілену, який не містить шкідливі домішки і призначена для приготування на сковороді і воке. Витримує високі температурні режими. Ідеально підходить для приготування млинців, омлетів і соусів. Отвір на ручці для зберігання у вертикальному положенні.

  • Характеристики
    Вид
    Лопатка
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід