Подставка для ножей Brabantia Tasty Colours Красная (108129) Код 575104

  • 900грн
    810грн

Тип приладу підставка для ножів
Матеріал Пластик
Розміри (ВхШхГ) 21 х 23 х 7,5 см

  • Опис

    Brabantia-європейський виробник товарів для дому та офісу зі світовим ім'ям, відомий якістю і надійністю своєї продукції. Створені виключно з матеріалів нового покоління з ультрасучасними покриттями, товари для кухні дарують радість людям, що цінують комфорт в будинку.

    Протягом довгих років дизайнери компанії втілюють оригінальні, не втрачають своєї практичності ідеї в сфері аксесуарів для побуту, службовців сумлінно і довго. Вся продукція виконана з сучасних і екологічно чистих матеріалів, вона поєднує в собі неперевершену якість виконання і практичність.

    Кожна господиня на своїй кухні відводить ножам особливе місце, адже це інструмент, який завжди повинен бути під рукою, а з іншого боку — небезпечний колючий і ріжучий предмет, який повинен знаходитися на безпечній відстані.

    Підставка для ножів Brabantia Tasty Colours-яскраве, емоційне і в той же час практичне, функціональне і елегантне рішення для зберігання ножів. Будь то Хлібний, зазубрений, м'ясний або ніж для овочів — будь-яке лезо, яке знаходиться на кухні, буде в цілості й схоронності прибудовано на своє місце. Багатофункціональна підставка Brabantia з наповнювачем дозволяє розміщувати ножі і кухонні ріжучі інструменти різного розміру і форми.

    Завдяки браш-наповнювачу ножі завжди містяться в ідеальному порядку. Зручна в очищенні-виймається наповнювач легко миється і сушиться. Підставка підходить для зберігання Не тільки ножів, але і будь-яких інших колючих і ріжучих кухонних аксесуарів, наприклад, спеціальних ножиць.

  • Характеристики
    Матеріал
    Пластик
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід