Щипцы TESCOMA PRESTO для сахара (420526) Код 573413

  • 142грн

Щипці з нержавіючої сталі для цукрових кубиків.
Розмір: 12 см.

  • Опис

    Торгова марка Tescoma є зареєстрованим товарним знаком виробника кухонних товарів для домашнього використання та гастрономічних закладів. Tescoma s . r. o. - це чеська компанія без участі іноземного капіталу. Напрямком діяльності компанії є розробка, дизайн і наступні продажі фірмових виробів для кухні. Вироби бренду Tescoma сьогодні представлені в більш ніж 60-ти країнах світу, а постійні торгові представництва компанії Tescoma знаходяться в Словаччині, Італії, Росії, Польщі, Іспанії, Португалії, Україні.

    Асортиментний ряд продукції марки Tescoma налічує більш ніж 2000 найменувань. Вироби Tescoma створюються у фірмовому Центрі Дизайну Tescoma і відображають всю повноту оригінального авторського дизайну. Кухонні вироби ТМ Tescoma виробляються з найякісніших матеріалів, сертифікованих для використання в домашньому господарстві і професійної гастрономії, серед яких як традиційні матеріали - першокласна нержавіюча сталь, товстостінний фарфор, міцний харчовий пластик, благородні сорти деревини, так і сучасні - жаротривкий силікон, прозорі пластмаси, кришталь і багато інших. Продукція бренду Tescoma щипці для цукру TESCOMA 420526 PRESTO 12 см, як і будь-який інший товар компанії, володіє оригінальним дизайном, першокласною якістю, ідеальною обробкою і абсолютною безпекою для здоров'я людини.

    Tescoma s.r.o. постійно використовує менеджмент якості та довкілля відповідно до діючих норм ISO 9001:2001, ISO 14001:2005. У своїх лабораторіях і тестових студіях з найсучаснішою технікою та обладнанням, кожна одиниця продукції Tescoma проходить найжорсткіше тестування міцності, стійкості, функціональності і дотримання строгих існуючих гігієнічних норм.

  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід