Сковорода De Buyer Carbone Plus 28 см (5110.28) Код 574048

  • 2 339грн
    2 105грн

Діаметр 28 см
Матеріал корпусу посуду Сталь
Сумісність з газовою плитою, з галогенової плитою, з духовою шафою, з індукцією, з електроплитою, зі склокерамічною плитою
Матеріал ручки Нержавіюча сталь
Кріплення ручок Клепочне
Товщина дна 3 мм
Товщина стінок 2,5 мм
Висота борту 40 мм
Колір корпусу сірий

  • Опис

    De Buyer-це професійний французький посуд преміум-класу. Понад 180 років досвіду роботи з металами, близько 30 патентів на винаходи безумовно заслуговують належної уваги. Кожна стадія виробництва De Buyer проходить під ретельним наглядом фахівців. Це забезпечує продукції особливу якість, довговічність і красу.


    Компанія De Buyer була заснована в 1830 році, і донині є сімейною компанією. З тих пір фірма радує своїх покупців по-справжньому якісним посудом, постійно вдосконалюючи його і пропонуючи нові рішення вже звичних виробів. Для виробництва кухонних аксесуарів і посуду використовуються тільки безпечні, екологічно чисті матеріали вищої якості, вони обробляються за сучасним інноваційним технологіям.

    Сковорода De Buyer Carbone Plus ідеально підходить для обсмажування, грилювання і запікання м'яса, риби і яєць і т. д.

    Виготовлена з екологічно чистої листової сталі без покриття. Вона невелика, ліонської форми (з високими опуклими стінками без гострих кутів, розширена до верху). Така форма допомагає їжі вільно зісковзувати в тарілку, не втрачаючи зовнішній вигляд. До того ж тільки на такій сковороді можна досягти рівномірної хрусткої скоринки: при 145°С в ній з'являється ефект карамелізації. Від використання сковорода починає темніти, набуває маслянисте покриття-це натуральний антипригарний шар. Товщина дна і стінок допомагає рівномірно розподіляти тепло і витримувати високі температури. Ручка виготовлена з міцної сталі, дуже надійно прикріплена, зручно лягає в руку, є отвір для підвішування.

    Підходить для всіх варильних поверхонь, включаючи індукційні.

  • Характеристики
    Тип
    Сковорідки традиційні
    Діаметр
    28 см
    Матеріал
    Нержавіюча сталь
    Тип плити
    Всі типи плит
    Форма
    Кругла
    Матеріал ручок
    Сталь
    Тип кришки
    Відсутня
    Підходить для миття в посудомийній
    Ні
    Підходить для індукційних плит
    так
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід