Ведро для мусора Brabantia Sort&Go 16 л Grey (109966) Код 580200

  • 1 979грн
    1 781грн

Вид відро для сміття
Особливості зі знімною кришкою
Встановлення на стіну
Ємність 16 л
Матеріал пластик
Кількість внутрішніх відсіків/відер 1
Форма прямокутна
Розміри Ширина 27.9 см, Висота 40.1 см, Глибина 22 см
Дизайн без малюнка
Колір Сірий

  • Опис

    Brabantia – європейський виробник товарів для дому та офісу зі світовим ім'ям, відомий якістю і надійністю своєї продукції. Створені виключно з матеріалів нового покоління з ультрасучасними покриттями, товари для кухні дарують радість людям, що цінують комфорт в будинку.

    Протягом довгих років дизайнери компанії втілюють оригінальні, не втрачають своєї практичності ідеї у сфері аксесуарів для побуту, службовців сумлінно і довго. Вся продукція виконана з сучасних та екологічно чистих матеріалів, вона поєднує в собі неперевершену якість виконання і практичність.

    Відра для сміття необхідні кожному будинку для підтримки порядку і надійної ізоляції побутових відходів. Баки і відра від Brabantia – ідеальні помічники в цьому питанні. Різноманітність матеріалів і колористичні рішення, дозволяють вибрати той контейнер, який впишеться в інтер'єр просто ідеально.

    Відро для сміття Sort&Go місткістю 16 л розроблено спеціально для правильного збору різних видів відходів. Поєднавши кілька відер, ви зможете сортувати пластикові пляшки, паперові і картонні відходи, а також органічних сміття.

    Розмістити виріб можна як на підлозі, так і на стіні. У наборі є вся необхідна фурнітура, а також спеціальний кронштейн. Велика ручка і зручне захоплення допоможуть легко і швидко вивантажувати відходи з відра.

  • Характеристики
    Тип
    Відра для сміття
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід