Держатели для скатерти Metaltex (254518) Код 579888

  • 302грн

Матеріал: нержавіюча сталь
Особливості: на магнітах
Допомагає утримувати скатертину на столі. Виконує функцію важків

  • Опис

    Metaltex розробляє, виробляє і поставляє якісні товари для повсякденного використання в побуті. Компанія відома в більш ніж 75 країнах світу. Продукція виробляється на 4-х високотехнологічних цехах з використанням екологічно чистих матеріалів.

    Metaltex заснована в 1945 році в Мендрізіо (Швейцарія). Вона починала свою діяльність з виготовлення побутових виробів: фільтри, віники, і багато дрібних кухонне приладдя, необхідні кошти для кожної сім'ї. Протягом наступних 10 років компанія істотно зростає: він відкриває 2 нових заводи в Італії, вона розширює свій асортимент, вона відточує свої технології виробництва і якість продукції, що випускається.

    Дуже скоро вона досягне величезного ноу-хау досвіду і високого рівня якості у своїй галузі, що дозволяє їй працювати в координації з провідними європейськими виробниками. Починаючи з 70-х років Metaltex перемикає свою увагу з виробництва продуктів для третіх осіб до виробництва власного асортименту товарів для дому. Виграшна стратегія приводить компанію до швидкого розширення. Протягом наступних 30 років компанія відкрила нові філії, від Європи до Північної і Південної Америки, а також в Азії

  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід