Форми для випікання

539 товарів
399грн
359грн

діаметр 9 см висота 5,5 см.Матеріал: керамікаЗручна формаВисока якість виконанняМожна мити в посудомийній машиніПідходить для використання в мікрохвильовій печі

1 490грн

Призначення: універсальнаОб'єм: 3 лМатеріал: керамікаПокриття: глазурФорма: прямокутнаРозмір: 36 х 23 х 7 смКолір: кремовийМожна використовувати в мікрохвильовій печі

559грн
503грн

діаметр 12,6 см висота 3,5 см.Матеріал: керамікаЗручна формаВисока якість виконанняМожна мити в посудомийній машиніПідходить для використання в мікрохвильовій печі

425грн

Форма круглаПризначення для кексу і маффінівМаксимальна температура нагріву 240 +°СМінімальна температура зберігання 40 - °СПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал силіконДовжина 29.3 смШирина 17.5 смВисота 3.9 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір зелений

133грн
120грн

Тип формаКомплектація форма/декоФорма квадратнаПризначення універсальнаПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал боросилікатне склоДовжина 21.5 см (з ручками)Ширина 15 смВисота 5.5 смОсобливості ручки з силікону, можна мити в посудомийній машиніКолір прозорий

1 199грн
1 079грн

Ширина 41,5 см, довжина 27,2 см, висота 8,5 см.Матеріал: керамікаЗручна формаВисока якість виконанняМожна мити в посудомийній машиніПідходить для використання в мікрохвильовій печі

279грн
251грн

Тип формаКомплектація форма/декоФорма круглаПризначення для пирогаПідходить для духовокМатеріал стальДіаметр 23 смОсобливості антипригарне покриттяКолір Сірий

221грн
199грн

Комплектація форма/декоФорма овальнаПризначення універсальнаМаксимальна температура нагріву 250 +°СПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал керамікаДовжина 28 смШирина 16 смВисота 6 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Сірий

474грн

Матеріал – стальАнтипригарне покриттяКонструкція – роз'ємнаФорма – круглаДіаметр – 24 смВисота борту – 7 смЗручність у використанніМожна мити в посудомийній машині

263грн

Матеріал: Нержавіюча стальВнутрішнє антипригарне покриття: НемаєФорма: ФігурнаПризначення: Для кексів і печиваКількість предметів, шт: 4Форми для печива, яке кріпитися на чашку.

240грн

Тип формаКомплектація форма/декоФорма круглаПризначення для суфлеМаксимальна температура нагріву 250 +°СМінімальна температура зберігання 20 - °СОб'єм 0,25 лПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал кераміка (покриття: скляна глазур)Діаметр 13 смВисота 3 смОсобливості термостійкість, стійкість до подряпин, можна мити в посудомийній машині

171грн
154грн

Тип формаКомплектація форма/декоФорма овальнаПризначення універсальнаМаксимальна температура нагріву 250 +°СПідходить для духовок, для мікрохвильовокМатеріал керамікаДовжина 24.5 смШирина 12 смВисота 5.5 смОсобливості можна мити в посудомийній машиніКолір Сірий

509грн
458грн

Тип формаКомплектація форма/декоФорма круглаПризначення для кексу і маффінівПідходить для духовокМатеріал стальДіаметр 6.5 см (одного отвору)Висота 2.5 смОсобливості антипригарне покриттяКолір Сірий

Як спекти смачні та апетитні домашні солодощі?

Приготування домашнього хліба, тортів, печива та інших солодощів сьогодні дуже популярно серед господинь. Причиною цього є низька якість готових виробів, що реалізуються в магазинах, і наявність у їх складі різних шкідливих для здоров'я людини складових. Тому багато сучасниць відшукують старі фамільні рецепти і готують для своїх домашніх корисні ласощі.  

Важливо пам'ятати, що приготування різних десертів і випічка хлібобулочних виробів з правильним м'якушем це ціле мистецтво. Воно вимагає ретельного підходу не тільки до вибору інгредієнтів, а також і кулінарних інструментів і пристосувань. Тільки правильні складові і прилади дадуть можливість господині відшліфувати свою кулінарну майстерність. Для того щоб результат процесу відповідав очікуванням, щоб солодощі були смачними і мали вишуканий зовнішній вигляд потрібно не тільки використовувати сучасну піч, в якій вироби рівномірно пропечеться зі всіх сторін, а й гарні форми для випічки хліба і десертів.

Призначення і властивості продукції

Форма для випічки - це спеціальна ємність, яка повинна створювати умови для розміщення тіста, всебічного його пропікання і зручного вилучення готового продукту.  Гарні форми повинні успішно справлятися з усіма перерахованими завданнями. Додатковим плюсом сучасних виробів, є можливість вибору конфігурації і розмірів випічки. З їх допомогою можна приготувати як величезний торт, так і крихітні мафіни.

Асортимент товарів

Провідні сучасні виробники, такі як BergHOFF, Nordic Ware, Kitchen Aid, Emile Henry використовують для створення форм різні екологічно чисті, безпечні для здоров'я людини матеріали. Вони пропонують товари різноманітної конструкції, вироблені з кераміки, скла, металу і силікону. Для кожного виду кондитерського виробу бажано використовувати спеціальні, відповідні форми. Тому для того, щоб випічка вдалася, потрібно ознайомитися з особливостями продукції кожного окремого виду:

  • Силіконові – не так давно з'явилися на ринку, але вже полюбилися багатьом господиням. Вони не потребують обробки спеціальними складами, володіють антипригарними властивостями і, що важливо, мають невисоку вартість. Вироби, отримані з їх допомогою, мають правильну форму і гідний зовнішній вигляд. Вони незамінні для випічки кексів і мафінів, пирогів і сирних запіканок;
  • Керамічні – зручні і довговічні, вони можуть використовуватися для подачі приготованих в них страв. Овочеві запіканки і відкриті пироги зможуть довгий час в них залишатися теплими. Єдиним недоліком таких товарів є порівняно висока вартість;
  • Скляні - також характеризуються значним набором переваг. За ними легко доглядати, вони ідеальні для випічки тортів, пирогів і запікання овочів. З мінусів - нестійкість до перепадів температур;
  • Металеві - найпоширеніші і надійні. Вони можуть вироблятися з чавуну, алюмінію або жерсті. Останній варіант має найдоступнішу вартість. Моделі, що мають антипригарне покриття, вимагають акуратного поводження, але, в той же час, гарантують легке і просте витягування їжі. Звичні сталеві форми при правильному догляді можуть служити десятиліттями. Кулінари зі стажем рекомендують для випічки бісквіта брати роз'ємні вироби. Це дозволить гарантувати цілісність ніжної структури цих ласощів. Зручними для випічки печива будуть плоскі форми на поверхні яких є спеціальні поглиблення. Заповнюючи їх, можна отримати випічку, контури якої будуть нагадувати контури фруктів, ягід, тварин і навіть героїв популярних мультфільмів.

Оскільки кожен вид виробів має свої переваги і недоліки у гарної господині під рукою повинні бути форми, вироблені з різних матеріалів і розмірів. Головне, знайти інтернет-магазин, що реалізує якісні вироби від всесвітньо відомих виробників, таких як BergHOFF, Nordic Ware, Kitchen Aid, Emile Henry за доступними цінами.