2 рулону плівки ProfiCook змерами 28 см х 600 см
Вакуумні пакувальники , плівки, пакети - купити в інтернет магазині «Акваль»
Плівка до апарату для упаковки PROFI COOK PC-VK 1015 22х30 см (50 шт в упаковці)
Потужність 120 ВтШвидкість викачування повітря 12 л/хвТиск стиснення 0.8 барМаксимальна ширина пакету (рулону) 30 смСпеціальне налаштування вакуумування сухих продуктів, вакуумування вологовмісних продуктівТип індикації роботи світлодіоднаКількість швидкостей роботи 2Пакети в комплекті 18 шт. (10шт.: 22х30 см, 8шт.: 28x40 см)Особливості пакетів підходять для готування за технологією Су Вид, підходять для використання в СВЧМатеріал корпусу пластик, метал
Плівка до апарату для упаковки PROFI COOK PC-VK 1015 28х40 см (50 шт в упаковці)
Як зберегти продукти свіжими
Висока вартість продуктів харчування, катастрофічна нестача часу для приготування їжі, ставить перед багатьма сучасниками питання забезпечення її належного збереження протягом тривалого часу. Сьогодні з цією метою розробляється велика кількість різноманітних приладів, що використовують різні технології. На сьогоднішній день в цьому напрямку найпрогресивнішим, і в той же час простим і доступним, є метод вакуумування. Він передбачає приміщення продуктів в пакет, виготовлений зі спеціальної плівки, і повне видалення з нього повітря. Відсутність сприятливого середовища для життєдіяльності і розмноження анаеробних мікроорганізмів створює умови для суттєвого збільшення терміну зберігання м'яса, риби, морепродуктів, овочів і фруктів. Тому, побутовий вакуумний пакувальник-це спеціальний прилад, який просто зобов'язаний бути на кухні кожної хорошої господині. Такі компактні вироби знадобляться в невеликих кафе і ресторанах для збереження свіжості і якості страв.
Навіщо потрібно купити вакуумний пакувальник продуктів для дому
Тепло, вологість і кисень – основні фактори, які забезпечують зростання кількості бактерій, грибів і цвілі. Питання дотримання оптимального температурного режиму легко вирішується за допомогою звичайного холодильника. Охолодження продуктів або їх заморожування відмінний метод безпечного зберігання харчових продуктів. Однак у нього є один великий мінус – при низьких температурах в них руйнуються корисні речовини (вітаміни і мікроелементи). Вакуумування не тільки дозволяє запобігти псуванню продуктів, а й зберігає їх харчову цінність в повному обсязі. Метод застосуємо як до напівфабрикатів, так і до готових страв. Не зайвим буде також вакуумувати їжу перед заморожуванням. Так вона не буде вбирати запахи інших продуктів, обвітрюватися і зможе зберегти всі свої першопочаткові органолептичні властивості. Вміст сирих продуктів у вакуум є необхідною умовою для їх приготування смачної і здорової їжі за технологією Су Вид.
Побутовий вакуумний пакувальник продуктів - види виробів
Вакууматори для домашнього використання можуть мати різну форму (вертикальну або горизонтальну), потужність і функціонал. Вертикальні прилади, як правило, мають компактні розміри, тому можуть розміститися навіть на невеликій кухні. Залежно від виробника і вартості, обладнання має кілька режимів упаковки, світлозвукові індикатори, додаткові контейнери для маринування напівфабрикатів.
Конструктивно ця техніка складається з електронасоса, сопла і стрічки запаювання. Для виконання процесу їжа поміщається в спеціальний пакет, який розміщується у приладі, всередину його вводиться сопло, через яке насос відкачує повітря. Після завершення процедури подається звуковий сигнал і насос відключається.
Цей прилад може щодня використовуватися для правильної герметичної упаковки продуктів, які зручно брати з собою в подорож, на роботу, в школу.
Купити вакуумний пакувальник – на що звернути увагу при виборі
Перед тим, як купити вакуумний пакувальник для дому, бажано визначитися з питанням, де і з якою інтенсивністю він буде використовуватися. Навантаження на техніку, яка встановлюється навіть у невеликих кафе куди вище, ніж на виріб, який буде використовуватися виключно для побутових потреб. Для великих обсягів бажано купувати вироби з широким функціоналом і однією камерою, для суто домашніх – безкамерні з мінімальним набором можливостей. Якщо плануєте регулярно упаковувати ягоди, гриби і ніжні овочі – переконайтеся, що прилад оснащений функцією вакуумування м'яких продуктів.
Для того, щоб техніка служила протягом довгого часу, бажано віддавати перевагу товарам, виготовленим надійними виробниками. Одним з них є німецька компанія «Caso», що випускає продуктивні прилади, що мають гідний вибір програм і здійснюють електронний контроль подвійного шва. Техніка від виробника «Profi Cook» відрізняється високою технологічністю, різними програмами, стильним дизайном. Найбільшою різноманітністю модельного ряду характеризується компанія «Steba». Серед її асортименту прилади різної потужності, габаритних розмірів, тиску стиснення і викачування повітря. Якщо вам потрібно пристрій для приготування виробу методом Су Вид – виробники «Steba» і «Profi Cook» пропонують спеціальні печі і високоточні прилади заглибного типу. Підібрати спеціальну плівку для приладу певної моделі не складе труднощів, оскільки всі зазначені компанії здійснюють випуск такого витратного матеріалу.