Вакуумні пакувальники , плівки, пакети

56 товарів
3 834грн
2 999грн

Вибір типу продукту Сухий, ВологийПотужність 120 ВтВбудований ніж єТип управління ЕлектроннеШвидкість відкачування повітря 24 л/хвТиск стиснення 0.8 барРежим запечатування ВакуумізаціяМатеріал корпусу Пластик+нержавіюча сталь

3 945грн

Тип стаціонарнийПотужність 110 ВтШвидкість викачування повітря 9 л/хвТиск стиснення 0.8 барМаксимальна ширина пакету (рулону) 30 смРежими роботи вакуумування, запаювання без вакуумізаціїСпеціальні налаштування вакуумування сухих продуктівТип індикації роботи світлодіоднаКількість швидкостей роботи 1Пакети в комплекті 10 шт. (20x30 см) Особливості пакетів підходять для готування за технологією Су Вид, підходять для використання в СВЧ Матеріал корпусу пластик

3 087грн

Корпус з нержавіючої сталіБезпечне зберігання без консервантівПродукти зберігають свіжість до 8 разів довшеВітаміни та поживні речовини зберігаютьсяВакуум захищає продукти від морозного опікуСенсорна панель управлінняШвидкість відкачування повітря: 12 л / хв.Вакуум -0,8 БарРежим для вологих і сухих продуктівПакети та рулони шириною до 30 см4 індикаториЛоток для збору вологи (знімається)

960грн

Тип рулонСумісність CasoДля моделей універсальніКількість в комплекті 2 шт.Особливості підходять для використання в СВЧ, підходять для готування за технологією Су ВидШирина 30 смДовжина 600 см

4 020грн

Вакуум: 0,8 барШвидкість відкачування 12 л/хвАвтоматичне відкачування і запаювання Кнопка стоп для зупинки Ширина плівки до 30 см Відкачування повітря з контейнерів В комплекті 1 рулон, 5 пакетів, 1 шланг

2 694грн
2 098грн

Потужність 120 ВтШвидкість викачування повітря 12 л/хвТиск стиснення 0.8 барМаксимальна ширина пакету (рулону) 30 смСпеціальне налаштування вакуумування сухих продуктів, вакуумування вологовмісних продуктівТип індикації роботи світлодіоднаКількість швидкостей роботи 2Пакети в комплекті 18 шт. (10шт.: 22х30 см, 8шт.: 28x40 см)Особливості пакетів підходять для готування за технологією Су Вид, підходять для використання в СВЧМатеріал корпусу пластик, метал

480грн

Тип пакетСумісність CasoДля моделей MyVac 20 (früher SmartVac 20), SousVide Center SV1000, VC12, VC120, VC220, VC320Кількість в комплекті 20 шт.Особливості підходять для використання в СВЧ, підходять для готування за технологією Су Вид, багаторазовіШирина 20 смДовжина 23 см

673грн

Тип пакетСумісність CasoДля моделей MyVac 20 (früher SmartVac 20), SousVide Center SV1000, VC12, VC120, VC220, VC320Кількість в комплекті 20 шт.Особливості підходять для використання в СВЧ, підходять для готування за технологією Су Вид, багаторазовіШирина 26 смДовжина 35 см

Як зберегти продукти свіжими

Висока вартість продуктів харчування, катастрофічна нестача часу для приготування їжі, ставить перед багатьма сучасниками питання забезпечення її належного збереження протягом тривалого часу. Сьогодні з цією метою розробляється велика кількість різноманітних приладів, що використовують різні технології. На сьогоднішній день в цьому напрямку найпрогресивнішим, і в той же час простим і доступним, є метод вакуумування. Він передбачає приміщення продуктів в пакет, виготовлений зі спеціальної плівки, і повне видалення з нього повітря. Відсутність сприятливого середовища для життєдіяльності і розмноження анаеробних мікроорганізмів створює умови для суттєвого збільшення терміну зберігання м'яса, риби, морепродуктів, овочів і фруктів. Тому, побутовий вакуумний пакувальник-це спеціальний прилад, який просто зобов'язаний бути на кухні кожної хорошої господині. Такі компактні вироби знадобляться в невеликих кафе і ресторанах для збереження свіжості і якості страв.

Навіщо потрібно купити вакуумний пакувальник продуктів для дому

Тепло, вологість і кисень – основні фактори, які забезпечують зростання кількості бактерій, грибів і цвілі. Питання дотримання оптимального температурного режиму легко вирішується за допомогою звичайного холодильника. Охолодження продуктів або їх заморожування відмінний метод безпечного зберігання харчових продуктів. Однак у нього є один великий мінус – при низьких температурах в них руйнуються корисні речовини (вітаміни і мікроелементи). Вакуумування не тільки дозволяє запобігти псуванню продуктів, а й зберігає їх харчову цінність в повному обсязі. Метод застосуємо як до напівфабрикатів, так і до готових страв. Не зайвим буде також вакуумувати їжу перед заморожуванням. Так вона не буде вбирати запахи інших продуктів, обвітрюватися і зможе зберегти всі свої першопочаткові органолептичні властивості. Вміст сирих продуктів у вакуум є необхідною умовою для їх приготування смачної і здорової їжі за технологією Су Вид.

Побутовий вакуумний пакувальник продуктів - види виробів

Вакууматори для домашнього використання можуть мати різну форму (вертикальну або горизонтальну), потужність і функціонал. Вертикальні прилади, як правило, мають компактні розміри, тому можуть розміститися навіть на невеликій кухні. Залежно від виробника і вартості, обладнання має кілька режимів упаковки, світлозвукові індикатори, додаткові контейнери для маринування напівфабрикатів.
Конструктивно ця техніка складається з електронасоса, сопла і стрічки запаювання. Для виконання процесу їжа поміщається в спеціальний пакет, який розміщується у приладі, всередину його вводиться сопло, через яке насос відкачує повітря. Після завершення процедури подається звуковий сигнал і насос відключається.
Цей прилад може щодня використовуватися для правильної герметичної упаковки продуктів, які зручно брати з собою в подорож, на роботу, в школу.

Купити вакуумний пакувальник – на що звернути увагу при виборі


 Перед тим, як купити вакуумний пакувальник для дому, бажано визначитися з питанням, де і з якою інтенсивністю він буде використовуватися. Навантаження на техніку, яка встановлюється навіть у невеликих кафе куди вище, ніж на виріб, який буде використовуватися виключно для побутових потреб. Для великих обсягів бажано купувати вироби з широким функціоналом і однією камерою, для суто домашніх – безкамерні з мінімальним набором можливостей. Якщо плануєте регулярно упаковувати ягоди, гриби і ніжні овочі – переконайтеся, що прилад оснащений функцією вакуумування м'яких продуктів.
Для того, щоб техніка служила протягом довгого часу, бажано віддавати перевагу товарам, виготовленим надійними виробниками. Одним з них є німецька компанія «Caso», що випускає продуктивні прилади, що мають гідний вибір програм і здійснюють електронний контроль подвійного шва. Техніка від виробника «Profi Cook» відрізняється високою технологічністю, різними програмами, стильним дизайном.  Найбільшою різноманітністю модельного ряду характеризується компанія «Steba». Серед її асортименту прилади різної потужності, габаритних розмірів, тиску стиснення і викачування повітря. Якщо вам потрібно пристрій для приготування виробу методом Су Вид – виробники «Steba» і «Profi Cook» пропонують спеціальні печі і високоточні прилади заглибного типу. Підібрати спеціальну плівку для приладу певної моделі не складе труднощів, оскільки всі зазначені компанії здійснюють випуск такого витратного матеріалу.