Ложка сервировочная BergHOFF Studio с силиконовой ручкой 36 см (1105901) Код 576536

  • 256грн

З нержавіючої сталі 18/10.
Силіконова ручка.

  • Опис

    Компанія BergHOFF займається розробкою і виробництвом кухонного посуду і столового приладдя вже багато років. Ефективна співпраця команди дизайнерів, технічних фахівців і міжнародних партнерів дозволяє компанії BergHOFF пропонувати своїм покупцям дизайнерський продукт високої якості за доступною ціною.

    В Україні торгова марка BergHOFF почала продаватися з 1997 року, і вже через рік у Києві на Львівській площі був відкритий перший фірмовий магазин.

    У той час на українському ринку практично були відсутні світові бренди посуду та аксесуарів. Мережа фірмових магазинів дала можливість вперше надати українському споживачеві Європейський посуд і високий рівень сервісу. BergHOFF дійсно були першими, хто надав споживачеві найширший асортимент, можливість вільного вибору, консультації та гарантійне обслуговування у фірмових магазинах.

    Зручна сервірувальна ложка BergHOFF Studio з силіконовою ручкою.

    Ложка виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі 18/10 і відполірована до дзеркального блиску. Ложка максимально гігієнічна, не вбирає запахи, не змінює смак і аромат їжі, легко миється.
    Ручка ергономічної форми, з петлею для підвішування, з міцного термостійкого силікону, матеріалу безпечного і довговічного, не ковзає і забезпечує зручне захоплення.

    Підходить для миття в посудомийній машині.

  • Характеристики
    Вид
    Ложка
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід