Набор для замешивания теста BergHOFF Hotel Line 1.5 л (1109398) Код 578689

  • 1 541грн

Миска Ø 18 см 1.5 л-1 шт
Захисне кільце - 1 шт
Кришка - 1 шт
Віночок 20 см - 1 шт

  • Опис

    Компанія BergHOFF займається розробкою і виробництвом кухонного посуду і столового приладдя вже багато років. Ефективна співпраця команди дизайнерів, технічних фахівців і міжнародних партнерів дозволяє компанії BergHOFF пропонувати своїм покупцям дизайнерський продукт високої якості за доступною ціною.

    Всі етапи виробничого процесу знаходяться під суворим контролем групи фахівців. Тільки так можна забезпечити відповідність всієї продукції з емблемою BergHOFF жорстким вимогам якості.

    Робота зі знаменитими дизайнерами – ще один доказ унікальності виробів фірми BergHOFF. Численні дизайнерські розробки були удостоєні міжнародних нагород за оригінальний дизайн.

    Спеціальний набір для замішування тіста BergHOFF Hotel Line з 4 — предметів-миска з кришкою і захисним кільцем, і віночком.
    Миска виготовлена з нержавіючої сталі 18/10 і відполірована до дзеркального блиску, внутрішня поверхня матова. Миска має 3-х шарове капсульне дно і може бути поміщена на плиту для підігріву тіста. Захисне кільце запобігає розбризкування рідкого тіста в процесі замішування. Спеціальний "носик" на кришці для комфортного виливання. Зручна широка ручка допомагає утримувати миску.

    Підходить для миття в посудомийній машині.

  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід