Об'єм: 670 млМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий
Харчові контейнери - купити в інтернет магазині «Акваль»
Об'єм: 670 млМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорийФорма: кругла
Об'єм: 1220 млФорма: квадратнаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний
Об'єм: 420 млФорма: круглаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний Можна мити в посудомийній машині Можна використовувати в мікрохвильовій печі
Об'єм: 380 млФорма: прямокутнаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний
Об'єм, л 0.76Матеріал основи склоМатеріал кришки пластикДизайн без малюнкаКолір прозорий / синій
Об'єм: 2900 млФорма: прямокутнаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний
Матеріал - ударостійке склоОб'єм-880 млКришка – пластикКолір-салатовийФорма – кругла
Об'єм: 380 млФорма: квадратнаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний
Матеріал: ударостійке склоОб'єм: 750 мл
Об'єм: 1970 млФорма: прямокутнаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний
Матеріал - ударостійке склоОб'єм-630 млКришка – пластикКолір-салатовийФорма – кругла
Тип аксесуара контейнерЗ пластиковою кришкою;Об'єм-920 мл;Матеріал - ударостійке скло
Обсяги: 820 млФорма: прямокутнаМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорий, блакитний Можна мити в посудомийній машині Можна використовувати в мікрохвильовій печі
Кількість: 1 шт.Об'єм: 1220 млМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорийФорма: квадратна
Тип аксесуара контейнерОсобливості З пластиковою кришкою;Об'єм-390 мл;Матеріал - ударостійке скло
Об'єм: 1220 млМатеріал: ударостійке склоМатеріал кришки: пластикКолір: прозорийФорма: прямокутна
Харчовий контейнер безперечно незамінна річ на будь-якій кухні. Він призначений для зберігання, заморозки, перевезення і розігріву в СВЧ-печі продуктів. Харчові контейнери можуть мати різне призначення, обсяг, форму, матеріал виготовлення і т. д. Щоб уникнути помилок при покупці краще заздалегідь вивчити характеристики того чи іншого виробу.
Види харчових контейнерів
Перш за все, за своєю формою ємності для зберігання продуктів бувають квадратні, прямокутні або круглі. Найзручнішими вважаються прямокутні вироби, так як вони найзручніше в зберіганні.
За своїм призначенням і функціональним можливостям виділяють:
- вакуумні харчові контейнери – відрізняються від інших наявністю спеціального клапана на кришці. Через нього викачують повітря і створюють, таким чином, вакуум всередині. Це дозволяє набагато довше зберегти свіжими продукти;
- складні вироби - практичне і зручне пристосування, яке займає зовсім небагато місця в кухонній шафі;
- харчові контейнери з зазначенням дати – корисний винахід для тих, хто зберігає одночасно велику кількість різноманітних продуктів, наприклад, на кухні кафе або ресторану, і не може запам'ятати для кожного з них термін зберігання;
- моделі з замком – призначені спеціально для захисту від проливання. Такі вироби особливо зручні в дорозі;
- ємності з декількома відсіками для різних страв або продуктів;
- з функцією підігріву – ще одна корисна додаткова опція для тих, хто потребує гарячі обіди.
З чого виготовляють харчові контейнери?
Що стосується матеріалу виготовлення, то можна виділити харчові контейнери:
- пластикові – найпростіший і доступний за ціною варіант. Такі вироби мають невелику вагу, зручні у зберіганні і транспортуванні, міцні, відрізняються різноманітністю форм, розмірів і функціональних можливостей. Пластикові контейнери підходять для зберігання круп або макаронів, а також обідів на роботі і шкільних сніданків. При виборі пластикового контейнера важливо пам'ятати, що пластик буває різний.
Існує три види пластику для харчових ємностей: поліпропілен, поліетилен, полістирол. Кожен матеріал має своє маркування і характеристики. Так, поліпропілен витримує великі перепади температур, тому підходить, як для розігріву продуктів, так і для їх заморозки. Поліетилен і полістирол, хоч і абсолютно безпечні, однак, погано переносять нагрів при температурі більше 65 градусів за Цельсієм і не призначені для нагріву в НВЧ; - скляні – екологічно чисті і безпечні ємності, які не бояться високих і низьких температур, можуть використовуватися для зберігання будь-яких продуктів. При цьому, скло досить крихкий і важкий матеріал, тому він не зовсім підходить для транспортування обідів;
- керамічні – абсолютно безпечні ємності, які за своїми властивостями нічим не поступаються скляним виробам, вони мають привабливий зовнішній вигляд і можна використовувати в СВЧ-пічках;
- металеві (нержавіюча сталь, алюміній тощо) – міцні та зручні ємності, які підходять для зберігання сухих продуктів, наприклад, круп, борошна, готових страв, кави, чаю, кондитерських виробів тощо. Вони підходять для організації пікніків на свіжому повітрі, відмінно миються і т. д. Однак, такі контейнери категорично заборонено використовувати для розігріву їжі в мікрохвильовій печі. Крім того, при зіткненні з певними продуктами вони можуть окислюватися.
Як правильно вибрати харчовий контейнер?
При виборі харчових контейнерів необхідно звертати увагу, перш за все, на маркування. Вона повинна вказувати на екологічність такого виробу, можливість його використовувати для зберігання продуктів харчування. Також важлива практичність контейнерів, щільність прилягання кришки і репутація виробника. Найвигідніше купувати цілі набори, ніж окремо.
В інтернет-магазині «Акваль» представлений величезний вибір харчових контейнерів високої якості і різного призначення. Вас порадують демократичні ціни і приємний сервіс.