Сковорода De Buyer Choc 24 см (8180.24) Код 573794

  • 1 829грн
    1 646грн

Тип сковороди універсальна
Діаметр 24 см
Матеріал корпусу посуду Алюміній
Тип внутрішнього покриття Тефлонове
Сумісність з газовою плитою, з галогенової плитою, з духовою шафою, з електроплитою, зі склокерамічною плитою
Матеріал ручки Сталь
Кріплення ручок На болтах
Товщина дна 4 мм
Товщина стінок 4 мм
Висота борту 3,5 см

  • Опис

    Сковорода de Buyer CHOC 8180.24 має ліонському форму: стінки високі, опуклі, без гострих кутів і розширені до верху. Завдяки цій формі приготована їжа вільно зісковзує з сковороди в тарілку без втрати своєї форми. Міцна сталева ручка дуже добре закріплена зварюванням або заклепками. Вигин ручки дозволяє зручно брати її і користуватися. Ручка не нагрівається і навіть при тривалому використанні залишається просто теплою.

    Сковороди CHOC виготовлені з литого алюмінію, покритого 5-ти шаровим антипригарним покриттям PTFE (без використання PFOA-перфтороктановой кислоти). Призначені сковороди CHOC для для домашнього і професійного використання: для смаження, пасерування, бланшерування і доготовки (10 хв при 220 С) в духовці. Максимальна температура нагріву 250 С. Для приготування їжі на даному виді приготування використовуємо газові , електричні плити (в тому числі з керамічним покриттям). Дозволяється мийка сковорідок серії Choc в посудомийній машині. De Buyer-це професійний французький посуд преміум-класу.

    Понад 180 років досвіду роботи з металами, близько 30 патентів на винаходи безумовно заслуговують належної уваги. У виробництві продукції De Buyer використовує самі передові технології і розробки. Цей посуд зроблений "професіоналами для професіоналів". Пильна увага приділяється кожній стадії процесу виготовлення кухонного приладдя та аксесуарів для кондитерської справи. При виготовленні предметів для кухні враховується як зручність, так і витонченість ліній. Форма предмета, вигин ручки, блиск-все це дозволяє перетворити процес приготування їжі в задоволення.

  • Характеристики
    Тип
    Сковорідки традиційні
    Діаметр
    24 см
    Матеріал
    Алюміній
    Тип плити
    Всі типи плит
    Форма
    Кругла
    Матеріал ручок
    Сталь
    Тип кришки
    Відсутня
    Підходить для індукційних плит
    так
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід