Таджин Emile Henry Flame ceramic 27 см Голубой (975626) Код 573825

  • 4 045грн

Кількість предметів 2 (ємність+кришка)
Діаметр 27 см
Матеріал корпусу посуду Кераміка
Тип внутрішнього покриття Скляна глазур
Зовнішнє покриття Скляна глазур
Об'єм, л 2 л
Мити в посудомийній машині, не використовувати абразивні засоби чищення
Вага: 2400 г
Сумісність Газові плити, електричні плити, склокерамічні плити, використання в духовці

  • Опис

    Відома французька компанія Еmile Henry вже протягом більше 170 років виробляє елітний керамічний посуд. Такий посуд втілює в собі давні традиції виготовлення посуду своїми руками з натуральної сировини та сучасні технології обробки вироби для їх міцності і надійності.


    Колекція Flame торгової марки - це спеціально розроблена Еmile Henry серія керамічного посуду, придатного для використання не тільки на плиті, але і на відкритому вогні. Такий посуд стане незамінним для цінителів смачної і здорової їжі, оскільки продукти в ньому під час приготування зберігають більшість вітамінів та інших корисних речовин. Він придатний для експлуатації на газових, електричних, інфрачервоних плитах (крім індукційних), в мікрохвильових та традиційних печах, на барбекю-решітках, на відкритому вогні. Вироби з колекції Flame володіють стійкістю до навіть найвищих температур в діапазоні до + 500 °C. Посуд для приготування обладнана терморозсіюючим дном для підвищення рівномірності нагріву.

    Таджин EMILE HENRY Flame (975626) стане незамінним посудом для приготування ваших улюблених і найвишуканіших страв. Особливістю предмета є його конусоподібна кришка, завдяки якій в ємності відбувається оптимальна циркуляція пара. За рахунок цього ви отримаєте ніжні і ароматні страви з м'яса, овочів, риби та інших продуктів.  Ваша сім'я або гості будуть вдячні Вам за такі смачні і корисні страви.

  • Характеристики
    Тип
    Таджин
    Діаметр
    25-27 см
    Матеріал
    Кераміка
    Внутрішнє покриття
    Антипригарне
    Тип плити
    Всі типи плит, крім індукціних
    Форма
    Кругла
    Матеріал ручок
    Кераміка
    Тип кришки
    Кераміка
    Підходить для миття в посудомийній
    Так
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід