Таджин Emile Henry Flame ceramic 32 см Голубой (975632) Код 574051

  • 5 140грн

Кількість предметів 2 (ємність+кришка)
Діаметр 32 см
Матеріал корпусу посуду Кераміка
Тип внутрішнього покриття Керамічне
Зовнішнє покриття Скляна глазур
Об'єм, л 3 л
Особливості, додаткові характеристики
Висота 24 см
Країна виробництва Франція
Сумісність Газові плити, електричні плити, склокерамічні плити, галогенові плити, використання в духовці

  • Опис

    Таджин керамічний від Emile Henry Flame ceramic — це таджин, виготовлений з високоякісної жаростійкої кераміки і покритий склоподібною глазур'ю. Найголовніше в таджин — це його конусоподібна кришка. Пар, піднімаючись вгору, остигає в самій вірніше точці, конденсується на стінки кришки і стікає по них, потрапляючи не на блюдо зверху, а в нижню частину сковороди, практично на саме дно. Виходить, що блюдо підсмажується знизу і готується як би на пару зверху. Багаторазова циркуляція пара робить їжу неймовірно соковитою і ніжною, а ще вона ніколи не підгорить і не пересушити. Таджину "по зубах" і баранина, і немолода яловичина. А овочі гасяться просто ідеально.

    Унікальна жароміцна кераміка Flame призначена для використання як на плиті (газовій, електричній, керамічній), так і на відкритому вогні. В ній можна готувати м'ясо, рибу, овочі без втрати вітамінів і корисних речовин. Відмінною особливістю кераміки Flame є її стійкість до термічного шоку (від -20 °C до +450 °C), а також висока теплоємність, завдяки чому приготовані страви значно довше зберігають своє тепло.

    При виробництві кераміки використовуються тільки натуральні матеріали вищої якості, такі як необроблена глина і мінеральні оксиди, підсилюють колір глазурі. Продукція не містить кадмій, нікель і свинець, що гарантує природне і здорове приготування їжі.

    Посуд Emile Henry не тільки практичний і дозволяє готувати вишукані страви, але ще і красивий, всі гості будуть зачаровані при подачі готової страви! Зручна і довговічна, вона прослужить довгі роки.

    Виробник дає 10-річну гарантію на кожен виріб.

  • Характеристики
    Тип
    Таджин
    Діаметр
    32-33 см
    Матеріал
    Кераміка
    Тип плити
    Всі типи плит, крім індукціних
    Форма
    Кругла
    Матеріал ручок
    Кераміка
    Тип кришки
    Кераміка
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід