Таджин Emile Henry Flame ceramic 32 см Красный (345632) Код 573660

  • 6 495грн

Тип таджин
Форма кругла
Об'єм 3 л
Діаметр 32 см
Довжина 23 см (з кришкою)
Матеріал кераміка
Матеріал кришки кераміка
Підходить для газових плит, для електроплит, для галогенових/склокерамічних плит, для мікрохвильовок, для духовок (в духовці і СВЧ без кришки)
Можна мити в посудомийній машині + (без ризику пошкодження)
Дизайн без малюнка
Колір червоний

  • Опис

    Таджин керамічний Emile Henry Flame червоний 32 см 3 л (345632) – це таждин, виготовлений з високоякісної жаростійкої кераміки і покритий склоподібною глазур'ю. Така глазур є дуже міцною і на ній не залишається подряпин від ножа або виделки.

    Таджин призначений для приготування однойменної страви з м'яса і овочів. Висока конічна кришка забезпечує оптимальну циркуляцію пари всередині таджину для приготування ніжних і соковитих страв зі збереженням всіх апетитних запахів. З посудом Emile Henry навіть прості страви стануть Вашими шедеврами.

    Французька компанія Emile Henry вважається одним зі світових лідерів у виробництві посуду з кераміки. В компанії приділяється багато уваги до найменших дрібниць, за рахунок чого досягаються неймовірні жаростійкі властивості і високу якість.  При виробництві посуду використовуються тільки високоякісні та екологічно чисті матеріали, безпечні для здоров'я і навколишнього середовища. Посуд Emile Henry – це якість і функціональність, простота і елегантність, оригінальність і екстравагантність.

  • Характеристики
    Тип
    Таджин
    Діаметр
    32-33 см
    Матеріал
    Кераміка
    Тип плити
    Всі типи плит, крім індукціних
    Форма
    Кругла
    Матеріал ручок
    Кераміка
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід