Таджин керамический индукционный Emile Henry DELIGHT 4 л черный (776632) Код 580134

  • 10 200грн

Ємність: 4 л
Матеріал: Кераміка
Тип: Таджин
Діаметр: 33 см
Кришка: Керамічна
Внутрішнє антипригарне покриття: Глазур
Тип кріплення ручок: Цільні з корпусом
Зовнішнє антипригарне покриття: Глазур

  • Опис

    Emile Henry-один зі світових лідерів у виробництві керамічного посуду.

    У світі прогресу і високих технологій хочеться оточити себе красивими і надійними помічниками. Одним з таких помічників на Вашій кухні може стати форма Emile Henry унікальна із жаростійкої кераміки Delight яка здатна витримувати температури до +500 °C.

    Містка кругла форма має об'єм 4000 мл допоможе Вам у приготуванні запіканок, страв з м'яса і овочів, також її можна використовувати також для сервірування вашого столу. Виготовлена з високоякісної кераміки, форма покрита унікальною високоміцною глазур'ю, стійкою до подряпин і зовнішнього впливу.

    Це дозволяє більше не бояться пошкодити форму столовими приладами, в тому числі гострим ножем або металевою лопаткою. Основною перевагою форми є її універсальність, готуйте на відкритому вогні, електричній або індукційній плиті, на будь-якому вигляді плит ваші страви виходять однаково смачними.

    При виготовленні форми використовувалися виключно натуральні матеріали, завдяки чому міцна, вогнетривка поверхня зберігає свій колір, а приготована в ній їжа — природний смак і аромат. Оснащена зручними ручками, форма підходить для використання в духовці і мікрохвильовій печі, а також для миття в посудомийній машині.

    Ергономічна ручка на кришці каструлі може бути використана як підставка, що буде додатковим плюсом. Зовнішній вигляд форми розроблений разом з відомим дизайнером Веронік Маір, дозволить насолоджуватися процесом приготування улюблених страв.

  • Характеристики
    Тип
    Таджин
    Діаметр
    32-33 см
    Матеріал
    Кераміка
    Внутрішнє покриття
    Емаль
    Тип плити
    Всі типи плит
    Форма
    Кругла
    Тип кришки
    Кераміка
    Підходить для індукційних плит
    так
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід