Термокружка Contigo West Loop 470 мл Красная (2095849) Код 583957

  • 1 699грн
    1 529грн

Об'єм, л: 0.47
Матеріал корпусу: нержавіюча, пластик, силікон
Матеріал колби: нержавіюча сталь
Висота, см: 20
Діаметр, см: 6.5
Вага, г: 350

  • Опис

    Американський бренд Contigo представляє колекцію термокружок, пляшок для води і дитячих чашок, створених із застосуванням технології Autoseal. Запатентована технологія Autoseal: натиснули кнопку - можна пити, відпустили — і більше не проллється ні краплі. Вона дозволяє зберігати герметичність ємності між ковтками і забезпечує максимальну зручність в подорожах. Всі аксесуари Contigo зроблені з екологічних матеріалів, абсолютно герметичні і зберігають температуру напоїв. Робота бренду відзначена авторитетною премією в області дизайну Red Dot Design Award.

    Термокружка West Loop - це аксесуар для динамічних підкорювачів міських джунглів, що цінують якість, технології і комфорт. Витончений дизайн плюс неперевершена якість матеріалів задають тон на ринку термокружок.

    Кружка Contigo оснащена унікальним механізмом Autoseal ("непроливайка"), тому Ви назавжди забудете про зіпсований салон автомобіля, пролиту каву на ділових паперах або домашньому дивані. Ще одна важлива деталь: термокружка West Loop зберігає ваш напій до 12 годин охолодженим і до 5 годин зберігає тепло. Тільки Contigo здатна на таке!

  • Характеристики
    Об’єм
    420 - 500 мл
    Тип
    Термокружка
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід