Упаковщик вакуумный ProfiCook PC-VK 1146 Код 578093

  • 2 694грн

Потужність 120 Вт
Швидкість викачування повітря 12 л/хв
Тиск стиснення 0.8 бар
Максимальна ширина пакету (рулону) 30 см
Спеціальне налаштування вакуумування сухих продуктів, вакуумування вологовмісних продуктів
Тип індикації роботи світлодіодна
Кількість швидкостей роботи 2
Пакети в комплекті 18 шт. (10шт.: 22х30 см, 8шт.: 28x40 см)
Особливості пакетів підходять для готування за технологією Су Вид, підходять для використання в СВЧ
Матеріал корпусу пластик, метал

  • Опис

    Вакуумний пакувальник видаляє повітря і зварює пластикові пакети для харчових продуктів щільно, легко і швидко.

    Таким простим способом ви зберігаєте свіжі і продовжуєте термін зберігання продуктів до 8 разів. Ідеально підходить для заморожування овочів, м'яса та інших страв.

    Без використання консервантів він зберігає їжу, зберігаючи всі свої поживні речовини і вітаміни.

    Основні особливості та характеристики:

    • Високопродуктивний пристрій з нержавіючої сталі з функцією самовсмоктування.
    • Тонкий і стильний зовнішній вигляд
    • Для зберігання великих кількостей їжі невеликими порціями
    • Це економить місце при зберіганні продуктів харчування, безпечно і без консервантів
    • Він збільшує свіжість їжі до 8 разів, зберігаючи вітаміни і поживні речовини
    • Рівномірне заморожування продуктів харчування завдяки герметичній упаковці
    • Близько 90% вакууму - 0,8 бар
    • Підходить для їжі з маринадом і спеціями, зберігає всі аромати
    • Ідеальний спосіб приготування страв для приготування «Sous-vide», де страви соковиті і м'які, зберігаючи всі соки.
    • Без втрати поживних і кулінарних цінних інгредієнтів
    • Високоміцний зварювальний шов гарантує надійне зберігання
    • Вакуумні пристрої управління (4 ступені) підходять для особливо чутливих харчових продуктів
           

      Гарантія: 12 місяців
  • Характеристики
    Тип приладу
    Вакуумний пакувальник
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід